Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

apr 5, 2010 | Teckningar


Dagens porträtt blir alltid lika tjusiga Niotillfem-Sandra

Jag sitter i min mammas klänning hon sydde på 70-talet och undrar om jag ska strunta i att gå till gymmet, göra arbetsprover eller försöka skramla ihop pengar den här veckan.
Istället vill jag teckna, sitta framför tvn, hångla med min man och klappa katten.

Men jag antar att plikten kallar. Åh ibland önskar jag att jag var liten igen och ett påsklov bara gick ut på att äta så mycket godis som möjligt. Inte ”att försöka jobba ikapp”.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...