Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

maj 19, 2010 | Teckningar


När min inspiration försvinner går jag igenom facebook, där finns en hel hög med finfina bilder att inspireras av. Jag gillar bilder där personen inte är riktigt medveten om att bilden tas, mitt i en fest eller nått annat och då är ju facebook lysande!

Det blir mycket bilder på de jag umgås med hela dagarna, speciellt när de i min klass är alldeles ypperligt tjusiga varje dag! (alla borde verkligen gå i en modeklass, så himla inspirerande!)

Så idag var det Matildas tur! Hon och jag ska dela stuga ihop på Öland nästnästa vecka! Jag är peppad ända ut i tårna!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...