Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt och en Tanke!

apr 26, 2010 | Teckningar


Om det är någon som förtjänar en teckning så är det Sanna!
Hon tar hand om mig när jag är fånig och jag får sova på hennes soffa, hon är världens sötaste och har den där ultimata hårfärgen. Dessutom läser hon alltid min blogg och vet allt innan jag hunnit berätta det. Så varsågod Snna, hoppas du blir glad!

Vet ni vad jag har fått?! En drejugn! OCH en drejplatta!!
Jag har helt klart den bästa släkten!
Det fick mig att drömma om ett hus på landet igen, med verkstad där jag kan dreja, tycka tröjor, sy och måla utan att städa efter mig!
Kanske skulle man skita i det här med skolor och helt enkelt börja jobba som konstnär nu, verkligen verkligen våga satsa på det här?
Det kanske är dags att börja leva nu inte bara vänta på Konstfack och Beckmans medans livet rinner iväg.
Hmmmm, det här tål att tänkas på.
Vad skulle ni gjort? Köpt hus på landet eller levt storstadslivet?

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...