Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt och Frågestund!

apr 2, 2011 | Teckningar


Den här bilden var egentligen en skiss till en kund, men han tyckte den va för kvinlig så jag tecknade om den lite igår (fast för min skull istället)
Jag lyssnade på Mikael Wiehe så kanske ska vi säga att den heter flickan och kråkan?

Jag är sämst i världen på att svara på frågor i kommentarsfälten och det är uselt av mig, jag vet!
Men vi gör såhär, ni kan väl skriva alla era frågor i det här inlägget så lovar jag att svara på allihop i ett separat inlägg senare!
Så fråga allt ni vill, om husplaner, teckningar, tatueringar, tidningsjobb eller vad ni nu vill veta, jag svarar på allt jag bara kan!!

Förlåt igen att jag är så dålig på att svara på era kommentarer!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...