Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt x 4!

mar 21, 2011 | Loppis, Teckningar


Igår gick min älskade skrivare sönder. Jag har inte kunnat sova inatt pga det, utan den kan jag nämligen inte jobba som jag ska, med brevkurs och allt.
Jag försökte alla hjärt och lungräddningsövningar jag kunde komma på men det gick inte iallafall.
Men imorse, efter en sömnlös natt kom jag på det och gick upp och tryckte lite hit och lite dit och tadaaaaaa, den funkar!
Jag blev så glad att jag grät. På riktigt.

På senaste tiden har jag tecknat små flickor i fina ramar. Har hunnit med fyra men det är meningen att det ska bli fem så småningom. Modellerna till porträtten är forna bloggaren ”en purt till en anan värd”, niotillfem, elinkan och See Emily play.
Tycker det är fint att de är så små (a5) och ramen tillför verkligen nått extra, som att hänga upp en bild på sin mormor när hon var ung. Ungefär så.

Sen lovade jag en bild på nya loppisklänningen. Den ser kanske inte mycket ut för världen på galgen, men den sitter som gjuten när den kommer på. Hurra för bystveck!
Jag klippte bort ärmarna också, så den blev lite mer sommar och lite mer åka-på-loppis-och-ha-med-sig-kaffe-ig.
Fin va?


0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...