Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Pyssel!

dec 31, 2011 | Pyssel

Tack för alla fina tips om bloggen! Många önskade sig lite mer pyssel, så här kommer ett pyssel jag och Emil fixade med för ett tag sen.

Som ni minns så lyckades ju Emil få två vänsterskor med sig hem när vi var i New York. Fina, rostfärgade converse är ju alldeles för fina för att bara slänga så vi fixade en lampa av den ena skon!

Först skar vi ett litet hål i tån där sladden kunde komma igenom. Sen anpassade vi längden på sladden så att själva lamphållaren hamnade i mitten av skoskaftet.
Vi klädde in hela insidan av skon med en plastpåse så att inte cementen skulle komma ut genom tyget eller de där små lufthålen på sidan.

Sen blandade vi cement och hällde i skon. Man kan ta gips om man vill ha en lite lättare sko (vår väger ett halvt ton känns det som) Kom ihåg att hålla lamphållaren i mitten och häll cementen runt den.

Vi ställde skon med två tunga kartonger på varje sida så den skulle torka under press, så den inte blev bullig och ful.

När den var helt torr klippte vi bort plastpåsen och snörade skon och skruvade i en glödlampa.
Färdigt!

(vill man kan man strunta i lampan och bara fylla den med cement och ha som dörrstop eller bokstöd)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...