Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Rörliga Outfit!

nov 22, 2013 | Kläder

Tack för era tips, tydligen hade jag lite fel när det kom till oljefärg och vattenbaserat (ni ser fler tips bland kommentarerna) men om man gör en oljemålning, så går det inte att måla över med akrylfärg. Så långt stämmer det iallafall. Annars har ni säkert rätt, då fick jag lära mig något också!

Såhär såg jag ut igår när jag rensade ur garderoben, slängde hur mycket som helst, eller snarare åkte med det till Erikshjälpen. Väl på Erikshjälpen köpte jag två biostolar för 200 kronor!
Så himla bäst fynd! Så i helgen ska jag förhoppningsvis klä om dom, åker till ikea imorgon och ser om de har något fint tyg som passar en bio!

http___makeagif-1.com__media_11-22-2013_Q7KdFm

* Klänning från Erikshjälpen (så himla gött att köpa storlek XL så kan man svänga med magen bäst man vill)
* Strumpbyxor H&M
* Kofta ärvt av mormor
* Stickad sjal, MQ
* Leopardmössa Lindex

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...