Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Tatuering!

feb 1, 2011 | Tatueringar
Idag var det ÄNTLIGEN dags för dödskalleflickan! Så tack till Anna som var modig nog att vara testperson (förlåt att jag plågade dig så länge)

Eftersom jag har en person till som ska göra den här tatueringen så ändrade vi lite på den här och gjorde den lite mer rockabillyaktig i håret och sådär istället för mössa som originalbilden har.

Jag är supernöjd, men jag tror det blir betydligt lättare att göra den nästa gång, då vaden är ett betydligt lättare ställe att tatuera än armen.

Hoppas ni gillar den, det gör jag.

Angående talgoxen bakom örat, många har frågat varför jag gjorde den. Svaret är egentligen ”ingen aning”. Först ville jag ha en fågel som viskade i mitt öra, men sen fastnade jag för talgoxar och snöade in totalt på det. Så det fick bli det.
Jag är inte så överförtjust i svalor så själva fågelarten var inte så svårt att bestämma.
Kul att ni gillade den!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...