Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Tatuering!

feb 22, 2011 | Tatueringar


Idag fyller min pappa år, hurra hurra hurra!
På tal om gubbar så tatuerade jag in just en gubbe på Tanjas ben idag.

Jag hade inget att göra idag och Tanja var uttråkad och sa -Teckna en ful gubbe!
Så det gjorde jag och sen satte vi honom på hennes ben.
Han ser lite lömsk ut, precis som de flesta gubbar gör.
Jag tror han gömmer sig bakom gardinen och tittar fram och säger hmmmm….

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...