Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Tatuering!

feb 24, 2011 | Tatueringar


Idag kom Lisa in till studion och ville ha tre fåglar på ryggen.
Det tycker jag var en strålande idé för fåglar, black&grey + realistiskt är min absoluta favoritkombo!
Såhär blev resultatet!

Tyvärr gick det lite för snabbt för hon var hemskt trevlig så hon hade gärna fått suttit där hela dagen.
Fint att träffa bloggläsare och ännu roligare att få tatuera dom!

När jag såg de här två bilderna bredvid varann idag insåg jag en sak, att vi är inte helt olika jag och min älskade mamma, visst finns det lite likheter minsann?!
(jag på fotot och mamma på tatueringen)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...