Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Tatuering, Dagens Sak, Dagens Present och Dagens Målning!

maj 27, 2011 | Inredning, Loppis, Tatueringar, Teckningar


Jag började min dag med att tatuera färdigt min favoritkund Tobbe! Han var den första jag tatuerade och blev nu också nästan den sista, så det kändes fint. Såhär blev iallafall det färdiga resultatet, efter X antal sittningar.
Dessutom fick jag signera honom, skumt men kändes alldeles extra speciellt!


Sen när jag kom hem kom Emil med en spontanpresent! Det är den absolut bästa sortens present!
Sen att det var två mattallrikar med mitt älskade Mon Amie-mönster var ju inte fy skam precis! Total lycka, älskade fina Emil! (duken i bakgrunden är vaxduk med picknick-mönstret, köpt på Åhlens)


Sen har jag länge tänkt att jag ska visa er min pantone-plåtburk jag köpte i New York! Kunde bara inte gå förbi den, den är ju i den perfekta turkosa nyansen. I den bor alla mina pennor.

Till sist ska jag ge er en sneak peak på min nya campingmålning. Långt ifrån klar, men det är det enda jag kan tänka på om dagarna. Måste-komma-hem-och-måla-på-tavlan!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...