Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Tatuering! (plus lite annat tatueringstjafs)

apr 27, 2011 | Tatueringar


Idag fick jag äntligen göra en pinuppa, mitt favoritmotiv inom tatuerandet!
Såhär blev resultatet!

Jag får hemskt mycket mail om tatueringar så jag tänkte dra lite kort om tatuerandet här så behöver ni inte maila och fråga:
– Studion jag jobbar på ligger i Värnamo, jag kan inte tatuera någon annanstans än på plats i studion så att hoppas på att jag kommer till din stad och tatuerar är ganska lönlöst tyvärr.
– Jag tecknar inte tatueringar åt andra tatuerare, så om du vill ha en tatuering av mig så får du ta dig till Värnamo, annars får du be en tatuerare i din stad att teckna åt dig.
– Jag kan inte ge prisexempel på vad just din tatuering kommer kosta, men minimipriset hos oss är 500 kr. Det gäller alla små tatueringar, små texter och sånt där.
– Jag kan täcka över gamla tatueringar men det är alltid lättare om du kommer in i studion och visar upp vad det är och kommer in med ideér på hur du vill göra om den.
– Jag kommer börja mitt nya jobb på mio på tisdag så efter det kommer jag bara vara i studion onsdagar och fredagar mellan 12-19.
– Jag tar inte emot bokningar på mailen så om du vill boka tid är mitt tips att söka upp hell yeah tattoo på facebook, kolla upp numret och ringa oss (jag kan inte numret i huvudet tyvärr)
– Jag är fortfarande bara lärling, så jag kan inte utföra mirakeltatueringar än, men jag gör mitt bästa!
– Jag tatuerar ingen under 18 år, oavsett om du har målsmans tillstånd eller inte!

Hoppas det var lite svar på grundfrågorna iallafall, undrar du nått mer om just tatueringar rekomenderar jag att du ringer studion (de dagar jag är där) eller om det är nått särskilt du vill, så maila!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...