Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Tatueringar!

apr 19, 2011 | Tatueringar
Idag tatuerade jag BÄSTA Wenche och hennes Daniel!
Alltid lika skönt när dom är i stan, då känns allt precis som vanligt igen (de bor i Danmark annars)
Efter en heldag med tatueringsmaskinen var det fint att komma hem och få öppna paket som jag fått från Wenche. Vad jag fick visar jag imorgon, men jag blev såååååå himla glad!!
Wenche är designer och typ världens coolaste (hon som designat min stickade lampa i vardagsrummet) på hennes BLOGG hittar ni mer av hennes design och imrogon ska jag som sagt visa vad jag fick i present!

Bilderna lånade jag av Wenche. Blommorna sitter på Daniels arm och den ryska dockan gjorde vi på hennes ben för att täcka över en gammal, mindre genomtänkt tatuering.

Har jag förresten sagt att jag är så nervös så jag mår illa inför New York resan?! Hjälp! Imorgon smäller det!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...