Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Teckning!

jan 11, 2016 | Teckningar

Jag tycker alltid den roligaste delen av en teckning är att färglägga. Men den här gången höll jag mig i skinnet och lämnade den utan färg.
Tycker just denna mådde bra i sin enkelhet.
girlsvartMen var ändå tvungen att prova med lite färg, passade på att göra ett mönster på samma gång.

kissandmakeup
Tanken är att det ska komma upp en webshop till hemsidan där man ska kunna köpa alla prints och så direkt. Men just nu har jag inga prints alls så jag behöver lite nytt. Vad tror ni om den här då? Den med många eller den ensamma?
Jag tänker att de hade varit fina som stora, typ 50×70 (min favoritstorlek, allt blir finast då)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...