Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Teckning!

okt 16, 2011 | Teckningar


På eventet i Stockholm visade jag bilder som inte kändes som mina vanliga porträtt. Eftersom de fick så mycket bra respons har jag bestämt mig för att fortsätta lite på den banan.
Jag ska fortfarande ha mina landskapsflickor och den stilen, men även ha ”modestilen” att jobba med, det ena behöver ju inte utesluta det andra.

Här kommer dagens iallafall, och för er som undrar, kalendern är i full gång och finns förhoppningvis att köpa i december om allt går vägen!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...