Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Teckning!

okt 19, 2011 | Teckningar


Om man nu ska ge sig på att teckna mode, så finns det väl ingen bättre att teckna än fröken Kling?
Jag försöker komma bort från mitt vanliga sätt att teckna och göra nått annat. Ibland blir jag så trött på mina egna teckningar att jag bara vill låsa in dom i nån garderob någonstans. Då är det skönt att kunna ta till något annat.
Som det här.

Idag flyttade jag in på mitt nya kontor och sitter i skrivande stund i ett rum som inte känns det minsta Anna (eftersom jag inte fått hit alla mina grejer än) men jag har dock utsikt över hela stan. Flott!
Dessutom jobbar man bra när man hör kaffeslammer utanför dörren.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...