Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Teckning!

feb 8, 2011 | Teckningar


Tack för all fin feedback, nu har jag lite fler nya ideér jag ska lägga upp på bloggen.
Angående kategorier som nån ville ha, det vill jag med men jag fattar inte hur man gör! Nån som har lite kategori-trix att dela med sig av?

Igårkväll testade jag nått nytt, att teckna hela bilder, inte bara porträtt.
Jag har så himla ont om tid numera och är anmäld till en utställning i Karlstad framåt sommaren och hinner inte måla, så jag tänkte det här kunde kompencera det.
Jag tycker det blev fint, fast tusan vad mycket pennor det gick åt!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...