Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Teckningar!

aug 20, 2015 | Teckningar

cimon2 cimon3

Innan jag gick på semester tecknade jag nästan aldrig annat än beställningar. Hann helt enkelt inte med.
Jag har längtat efter egentid med pennorna och nu när jag jobbar heltid igen så finns äntligen den tiden.
Jag har också känt mig låst i noggrannhet och perfekta skuggor och ville tillbaka till ett enklare sätt att teckna, då jag ofta känt att den snabba skissen nästan blir bättre än det petiga originalet.
Så jag tecknade de här, på Cimon.
Älskar att jag bara får göra som jag vill. Jag tror det blir mer av sådana här bilder framöver.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...