Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Tips och Snälla Personer!

feb 2, 2018 | Kläder

Såg den här tröjan på H&M´s hemsida, som liksom hade allt jag älskar = ribbad, båtringning, tumhål och i den perfekta färgen!Sprang genast till H&M och frågade butikschefen Martina om de hade den, men då det visade sig att det var H&M trend så fanns den inte i lilla Värnamo.
Dock skulle hon åka till Stockholm dagen efter och erbjöd sig att kolla efter den.
Dagen därpå kom ett mess om att hon köpt den åt mig. Alltså hur snällt?!?! Människor alltså, så himla snälla sådana det finns!

Jag tänker matcha den med min favoritkjol från Zara. Tycker den där rostbruna färgen är optimal ihop med smutsrosa (åh färgkombinationer som liksom ”poppar” gud vad jag älskar det!)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...