Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Den Häringa Veckan!

feb 29, 2016 | Tankar och Vardag, Teckningar

….som man säger här i Småland.

Den här veckan känns så himla rolig!
Jag åkte till Ullared igår, utan barn, vilket känns som en riktig spa-upplevelse i jämförelse med hur det är att gå där med småbarn.
Det var världsfint väder och sådär vårljusigt som jag alltid blir så teckningssugen av. När liksom luften är ljusblålila och träden aprikosa. Åh.

Den hr veckan håller jag på med jobb som inte brukar höra till mina uppdrag men det är bara roligt att få vidga sina vyer lite och teckna något annat än jag brukar.
Jag håller just nu på med en förpackningsdesign och jag gör för omväxlingsskull jobbet i datorn. Ovant men roligt.
Tänkte eventuellt göra två versioner, en för hand och en i datorn. Vi får se.

Ikväll är det dessutom mitt bästa program – gift vid första ögonkastet.
Åh jag ÄLSKAR det programmet! Är dessutom lite kär i både prästen och Edwin.

Resten av veckan ska jag jobba vidare med förpackningen, teckna färdigt en jättestor teckning jag håller på med (50×65 cm), förhoppningsvis teckna några beställningar, hoppas få lite mer klarhet i ett stort projekt jag håller på med, gå på yoga och på fredag är det after work på min fabrik.
Det här kommer med andra ord bli en grym vecka!
Dessutom är det min sista vecka som 31 år. Yikes!

Namnlös

 

 

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...