Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Den rätta för Ileby!

apr 1, 2009 | Tankar och Vardag


Jag tittade på den rätta för Rosing igår, jädra sjukt program! Hon är för tusan 35, vad gör hon med en 19 åring då!?! Om en 35 årig kvinna känner att hon och en 19 årig kille har nått som helst intellektuellt utbyte så är det antingen fel på henne eller så är han Einstein! I detta fallet vet vi nog vem som var den felande länken.

Fast jag ska inte säga nått, jag har ju en man som är två år yngre än mig. Han är den rätta för Ileby.
I helgen spenderade jag alla mina vakna minuter med honom och de få stunder han inte va i närheten så saknade jag honom hysteriskt.
Han är precis sådär man vill att en kille ska va. Vi va på en fest med massa hockeykillar (om man känner mig så vet man att jag är så långt man kan komma ifrån att va en hockeykille-tjej) men Emil såg till att jag hade det bra och hade sin varma hand på mitt knä under bordet, satte på mig sin keps och sa hur söt jag va var femte minut.
När jag är med honom känner jag mig inte som 25, då känner jag mig som 14, nykär och korkad och jag älskar det!
Allt annat i mitt liv är så stort och planerat och uttänkt men han är bara enkel, snäll och får mig att känna mig speciell.

Men vad vet jag, Linda Rosing kanske kände sig speciell med en 19 åring. Man kan ju inte så noga veta.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...