Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Denna Dagen, Ett Liv!

nov 1, 2010 | Tankar och Vardag


Som farbror Melker sa.

Inatt sov hela familjen Davidsson-Ileby i en 90 säng. Emil innerst, sen jag och ytterst låg Allis ihoprullad till en boll.
Kunde inte hjälpa att ligga där och le, hela lilla familjen samlad i världens smalaste säng.
Sen upp i ottan, Emil släppte av mig utanför sitt jobb. Jag fick såna där gå-i-skolan-vibbar, pappa släpper av en utanför skolan. Man måste lämna den där varma bilen, med en lugn och trygg pappa i, Ulf Lundell och stolsvärme. För att sen gå ut i det bitande kalla, disiga höstmorgon och gå in i en skola som luktar ångest och osar betong.
Fy.
Fast den här gången skulle jag bara snedda över ån, sen komma hem till min fasters hus och mötas av nybryggt kaffe, så en sådan ångest var det inte direkt.

Idag har jag flyttstädat, skurat varenda låda, torkat varenda handtag och gnott rent spiden femtioelva varv.
Då blir man helt frdig, dessutom har jag flyttat de sista grejerna.
På fredag ska jag måla om min nya ateljé.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...