Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Denna Dagen – Ett Liv!

feb 6, 2012 | Tankar och Vardag


….som farbror Melker sa.

Ja vilken dag detta har varit och klockan är ändå bara 12!
Först gick jag in i butiken med kontorstillbehöv och frågade om pappret vi beställt till våra inbjudningskort kommit än. Det va ändå typ tre veckor sen vi beställde dom.
Men nej, då visar det sig att de papprena är slut på lager och kommer inte komma in igen.
Kunde de ju kläckt ur sig en smula tidigare kan man ju tycka.
Så nu blir det att leta runt på nätet för att hitta nått likvärdigt.

Sen kom jag upp till kontoret, loggade in på min bank för att göra en överföring.
En sekund efter att jag slagit in koden så glömmer jag den totalt och kan för mitt liv inte komma på den igen. Vafan, jag slog den ju precis!
Hjärnsläpp.
Slår fel tre gånger och sekunden efter den tredje gången minns jag den igen. Suck.
Kortet spärrat.
Då fick jag snällt gå ner till banken igen (fast jag precis kom därifrån) och beställa ett nytt kort.
Jag blir så trött på mig själv.

Hur resten av den här dagen blir återstår att se, men jag trillar väl antagligen av spinningcykeln, trampar på Fröken och kissar på mig på vägen hem.

Suck.

(bild av Jesper Waldersten)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...