Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Denna dagen – Ett liv!

apr 8, 2009 | Tankar och Vardag


Kommer ni ihåg när Farbror Melker säger så? Sen saltar han fisken för mycket!

Denna dagen – Ett liv……och ett sånt liv sen.

När man har inviger sjömansklänningen, har tvättat håret med nytt dyrt frisörshampoo (den ultimata formen av lyx) och packat ner alla sina kläder i svarta sopsäckar. Då vet man att det är dags att ge sig av.

Jag har stora planer, vill hem och skruva ner en hatthylla, bygga om en bokhylla och helst måla lite också. Det är så mycket instängd inspiration att det nästan väller ut genom öronen!
Älskar den känslan, den slår alla andra känslor med hästlängder! Den där känslan av förändring, pyssellust och kreativitet!
Har funderat mycket på hur det skulle vara att inte vara kreativ. Vad gör man istället?
Jag har alltid satt mig och ritat, gjort ett halsband, fixat med lera eller gjort om nått när jag inte haft nått att göra. Undra vad ”vanliga” människor gör?
Min mamma äter iallafall ostsmörgås.

Imorgon åker jag till Karlstad. Det känns som det va alldeles för längesen jag va där, alldeles för längesen jag borrade in ansiktet i en luddig kattmage, alldeles för längesen jag åt för mycket av mammas mat och alldeles för längesen jag bara va.
Så hej Värmland, hejdå Halland.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...