Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Det Är Hit Man Kommer När Man Kommer Hem!

okt 16, 2017 | Tankar och Vardag

Måndag igen men mina batterier är fulladdade med Värmland!
Har haft en helt fantastisk helg, om än alldeles för kort. Men jag kompenserade genom att ta med mig mamma hem till oss. Win win!

karlstad
Karlstad alltså, den finaste staden jag vet (helt opartisk förstås) men titta bara!
Lördagen började med att jag och Emil fick några timmar själva på stan. Det är höjden av vardagslyx, att bara få gå själva en stund och prata med varann.
När vi var nöjda och belåtna med shoppingen så åkte vi tillbaka till mamma och tog med oss henne och Knut på teater.
Knut var lyrisk!
På hemvägen tog vi ett ölstopp på Bishops. Sånt gör jag och Emil ofta, så nu var det dags att få med mamma på den traditionen. Hon var inte direkt svårövertalad.

IMG_4894 IMG_4896
Väl hemma igen tog vi bullpaus.

IMG_4906
Och mormorlek.

IMG_4912
På söndagen åkte vi till Mariebergsskogen. Det är obligatoriskt när man är i Karlstad. (när jag var tonåring brukade jag gå på disco här, då kallade vi det för Mariebärsskogen)

IMG_4914

Sånt som Knut tycker är roligt….

IMG_4927

…sånt som mamma och jag tycker är roligt!

IMG_4936

Färgglad kille med nya snabba skor! Knut ´hade nämligen somnat i soffan i fredags när vi skulle åka till mormor, så vi bar in honom i bilen och åkte. Sen när han hade kisspaus efter halva vägen insåg vi att vi glömt hans skor, så det fick bli ett hastigt inköp av nya dojor på vägen. (jackan är Marimekko, mössan Mini Rodini och byxorna från wish)

IMG_4944

Vi gick ut på spångarna.

IMG_4946

Till utkikstornet.

IMG_4952

Hej Karlstad!

IMG_4957

Och hej skitsnygga man!

IMG_4964

Sen gick vi tillbaka för det var dags att gå in på Naturum!

IMG_4969 IMG_4977

Taggad kille!

IMG_4971

Dagens höjdpunkt var att mata gäddan!

IMG_4979 IMG_4980

Kolla och lyssna (!) på fiskar.

IMG_4984

När vi kikat och klämt på allting åkte vi hem igen. Efter lunchen var det dags att åka tillbaka till Småland.

IMG_4987

Men först ett fikastopp hos min mormor och Knuts gammelmormor!

IMG_4993 IMG_4995

Dom här två alltså, så gulliga mot varann och pratar om livet som om de vore jämngamla.

IMG_5002

Mormor har dessutom fått en Fislandet av mig, som hon redan hade läst ut. Jag tror faktiskt hon kvalar in som vår äldsta läsare med sina 97 år! Heja mormor!

 

 

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...