Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Det går bra nu!

feb 18, 2010 | Tankar och Vardag


Ni missade säkert inte UnderbaraClaras jultidning, nu släpper hon ett nummer till av sin egen tidning och gissa vem som har illustrerat i den?! Just det, jag! Väldigt roligt!

Sen idag damp det ner ett mail i min inbox från en amerikansk modetidning som vill att jag illustrerar i deras nästa nummer! Wohooo!

Gud vilken härlig känsla det är när det äntligen går bra! Tack för det!

Titta förresten vilka fina ögonskuggor jag fick av min snygga faster häromdagen, som godis!
Tur att skolan börjar på måndag så jag kan få sminka mig lite, man kan ju inte bli annat än inspirerad med dom här burkarna i skåpet!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...