Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Det Visste Ni Inte Om Mig!

apr 2, 2016 | Tankar och Vardag

Regina, som är en av mina absoluta favoritbloggare hade en rolig lista på sin blogg över saker ni inte vet om henne. Här är några saker ni kanske inte vet om mig:

 • Jag kan böja lillfingret på vänsterhanden så långt bakåt att det nuddar handleden. Högerhanden är däremot fullt normal.
 • Jag kan inte stretcha pga ovannämnda anledning. Eftersom jag är väldigt överrörlig så känner jag aldrig att det drar på rätt ställe när jag stretchar.
 • Jag gillar inte hundar och kan inte alls förstå hur någon kan tänka sig att köpa en.
 • Jag har bestämt mig för en ny tatuering och väntar nu bara på en ledig tid.
 • Jag är bedrövligt dålig på att vänta. Får jag ett infall så vill jag göra det nu, helst nyss.
 • Jag har storlek 38 i skor men går ofta runt i 37:or bara för att jag blev van vid det när jag jobbade på Björn Borg och alla provskor kom i 37.
 • Jag vägde mig på en sån där våg som räknar ut fettprocent och muskler och sen beräknar kroppens ålder. Jag blev 42 år.
 • Bara hälften av mitt nuvarande hår är mitt eget.
 • Jag rakar aldrig benen på vintern om jag inte ska till badhuset. Så jag ser ut som en lurvig björn halva året.
 • Jag glömmer fortfarande bort att min pappa är död ibland och hinner ta upp telefonen för att ringa honom.
 • Jag är mer rädd för läskiga människor än för alla ormar i världen.
 • Jag tror mig ha perfekt färgseende, som typ absolut gehör fast på färg.
 • Jag har börjat med 5:2 igen.
 • Jag tycker inte det är särskilt rolig att kolla på konst.
 • Jag får ångest av att se hur duktiga alla är på att teckna på instagram.
 • I somras fick jag något som kallas för burning tounge syndrome. Trodde på riktigt att jag skulle ha det så resten av livet och efter några dagar satt jag och grät rakt ut för jag inte visste var jag skulle ta vägen. Det kändes precis som att min tungspets brann hela tiden. Det värsta jag upplevt! Satt och slickade på en kall burk i soffan och grinade. Kändes som tungan skulle lossna varje gång jag åt något. Det häll på i säkert en månad. Hemskt!
 • Jag tänker ofta på att jag ska ge ut mina memoarer någon gång när jag blir äldre. De ska jag skriva i ett hus på Öland.
 • Jag upplevs alltid som läskig eller otrevlig innan man lär känna mig. Jag är skeptisk tills någon bevisar motsatsen.
 • Jag skulle kunna leva resten av mitt liv på samma mat. Hade nog valt korvstroganoff och ris.
 • Mitt favoritljud är tulpaner som gnisslar mot varann.

IMG_2602

 

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...