Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Drömmen om ett Hus!

jun 13, 2011 | Inredning, Tankar och Vardag


Jag samlar inspirationsbilder och drömmer om ett hus, varje sekund, varje minut och varje andetag. Jämt.
Drömmen vore en skola, eller ett missionshus eller ett stationshus. Men jag kan ta ett övergivet hus med igenvuxen trädgård också.
Vad som helst, bara det finns plats för alla mina saker och alla mina tankar, en ateljé och en stor familj där man minsann har plats att springa runt om man vill.
Åh åh åh.

(som vanligt minns jag inte var bilderna kommer ifrån, skäms på mig.)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...