Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Emil Goes 30!

maj 12, 2016 | Tankar och Vardag

I lördags var det dags för Emils trettioårsfest!
Några av oss möttes för en fördrink hemma hos Markus. Kolla vädret, så jäkla fint!

fest1 fest2
Sen cyklade vi i samlad trupp ner till JB cycles för bubbel och mingel. Emil är en cyklenörd av rang så det var ett väldigt passande ställe att inleda en fest på.

fest3 fest4 fest5

Där stod födelsedagsbarnet och hällde upp skumpa och var flott i ny Londonskjorta.

fest6

Vestis hade designat egna öletiketter. Typiskt Vestis.

fest7

När vi druckit lite för många glas champagne cyklade vi vidare mot festlokalen.

fest8

På vägen dit fick vi svara på frågor om Emil och om Värnamo. Jag hade bara 6 av 10 rätt. Man kan ju tycka att jag borde känna min man mer än så, men jag skyller på Värnamofrågorna.

fest9

Sen kom vi fram. Ludde var peppad på kalas!

fest10

Emil också!

fest11

Vi åt svingod mat som Alexandra gjort. Hon gjorde även maten på vårt bröllop. Alexandra = bäst!

fest12

Det blev amerikanska tapas.

fest13 fest14

Vi hade himla roligt och plötsligt var klockan redan elva, så dags att fälla ihop borden och DANSA!

fest15

Å jävlar vad det dansades vill jag lova!

fest16

När klockan var 03.30 var vi bara några tappra dansare kvar som sjunger med till forever Young (alltid sista låten). Då tog vi det kloka beslutet att åka hem till Albin och Erika på efterfest. Där öppnade vi en flaska skumpa som ingen drack och sen cyklade vi hem och stupade i säng klockan 4!

fest17

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...