Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Emils Sommarfest!

jun 19, 2011 | Tankar och Vardag


Igår var det dags för Emils stora sommarfest!
Han hade dukat så fint ute i ladan hos hans pappa, med blommor plockade från dikeskanterna och hö från taket, precis sådär som det ska vara på en äkta sommarfest!
Vi var nästan tjugo personer bjudna och det hela började med att allihop cyklade ut till Emils pappa i samlad trupp (även om jag och min tröga cykel hamnade på villovägar då jag inte orkade hålla tempot)
När vi kom fram åkte vi rakt ut i skogen med traktorn och spelade paintball!
Jag har aldrig spelat paintball förut trots att Emil har en egen bana.
Efter första matchen och jag hade fått ett skott i huvudet och ett i munnen (uäääcck) så tyckte jag att det var en mycket överskattat sport (jag grät till och med en smula i min mask för jag tyckte det var så läskigt!
Jag trodde faktiskt på riktigt jag skulle dö när det kom män springande från alla håll och skjöt vilt på mig!
Vi spelade några varv innan vi blev så knottbitna att vi var tvungna att åka och gömma oss i ladan istället.

Sen grillade vi för glatta livet, spelade finfin musik och jag kände mig verkligen så himla hemma! Preciiiiis sådär vill jag att bröllopet ska kännas, rustikt, oglamouröst och bara så himla himla roligt! (ni vet väl att jag har glitter och prinsesstjaffs-förbud på mitt bröllop?)

När vi började frysa cyklade vi hem i regnet, svidade om och drack öl i vårt lilla kök allihop. Sen gick vi på hästgivargården och en bloggläsare kände igen mig och jag skaffade mig en ny dekoratörskompis!

Bästa kvällen!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...