Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

En Dag Med Majken!

jul 14, 2013 | Tankar och Vardag

Majken är här och hälsar på hos mig och mamma (och hennes föräldrar förstås) så vi bestämde oss för att gå till Maribergsskogen och kolla på djuren!

IMG_2577
Kaninerna va bäst enligt Majken.

IMG_2579

Sen hittade vi getterna.

IMG_2583

Den lilla geten gillade Majkens vagn.

IMG_2586
Sen blev vi kompisar och tog med oss geten och gick…

IMG_2587

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...