Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

En Dag På Mossen!

sep 17, 2019 | Tankar och Vardag

Vi bor alldeles nära en nationalpark, nämligen Store Mosse.
Det är en sån himla lyx att ha sån urfin natur alldeles i närheten och vi är där ofta, året runt.
I fredags var jag ledig med båda barnen, så vi bestämde oss för att åka dit.


Det finns inget sätt som rensar hjärnan så bra som tidig höst utomhus.


Vi skulle gå skogstrollens stig!


Där ska man leta efter ledtrådar för att hitta det bortsprungna trollet Gnarp. Överallt längst stigen sitter det små skyltar och djur i trä.


Jag förstår inte varför jag inte åkt hit själv med barnen tidigare?! Det var ju hur mysigt som helst och så skönt att komma ut ur huset lite.


Roliga hinder på vägen.


Till slut hittade vi Gnarp, som låg och sov bakom en sten.


Den här gulliga trolletaren var med också!


En typiskt bra dag!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...