Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

En enklare höst.

aug 31, 2020 | Allmänt

Augusti, september och oktober är mina absoluta favoritmånader. Luften är hög och lätt att andas, man får ha jacka och mössa, men behöver inte lägga bort solglasögonen. Man kan ha tröja och halsduk men fortfarande ha sneakers. Bäst, med andra ord!

Det andra är att det alltid blir en nystart. Jag är aldrig så inspirerad som jag är på hösten.
Det här året har jag dessutom infört beställningsstopp för att jag ska ha en chans att hinna ifatt mig själv. Så nu ska jag aldrig ha mer än 10 väntande på min beställningslista, för blir det mer än så blir jag så himla stressad och är det något jag är dålig på, så är det stress.

Jag vill ge mig själv tid att kunna måla när jag får inspiration, inte känna att all min tid går åt till beställningar. Jag tycker det är väldigt roligt att göra beställningar också, men det är på ett annat inspirationskonto än det jag tar av när jag ska måla, om ni förstår.
Det här bli också första hösten jag börjar med terapi. Tycker det ska bli OERHÖRT spännande att grotta ner mig i mitt inre och förhoppningen är att bli av med den här panikångesten som kryper sig på då och då.
Jag vet att den triggas av att jag inte får vara ifred tillräckligt mycket, så det ska jag också införa, social-stopp.
Ta bort alla aktiviteter som tar mer än de ger och istället ersätta dom med sånt jag mår bra av.

Det känns bra, det känns som den här hösten är väldigt välkommen och jag längtar så efter att få ta fram min mössa!
Jag längtar efter bokklubbskvällar med rödvin, efter stugan på hösten, efter Stockholm och efter kängor.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...