Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

En Helg i Stockholm!

feb 7, 2019 | Tankar och Vardag

På fredag åker jag till Stockholm!
Det var längesen jag var där själv nu (var där på releasefesten men då var lilla familjen med) och det är alltid lite speciellt.
Älskar känslan när tåget rullar in mot stationen, speciellt när det åker förbi det stora Nordstedts huset och jag får pirr i magen över att veta att jag faktiskt hör dit.
Axlarna sjunker ner och ensamtiden kan börja!

Jag har varit noga med det här från dag ett, att jag behöver vara ensam.
Jag älskar att gå på stan och kolla i butiker ensam, äta lunch ensam, dricka vin ensam och glo på folk ensam.
Får jag inte det så känner jag mig instängd och trött och allmänt bedrövlig.
”Jag håller dig hårt när du släpper mig fri” som Winnerbäck sjunger.

Mitt huvudsakliga mål med resan är att jag ska teckna på Kreatima på lördag, mellan 12-16 sitter jag där om ni vill komma dit och säga hej!
Annars är min plan att gå lite i affärer, ska köpa födelsedagspresenter till Knutte som fyller fem (!!!!) år om en vecka! Jösses!
Jag tänker att jag ska köpa en massa pyssel att fylla upp hans pyssellåda med. Han älskar verkligen att pyssla men nu har han knappt något kvar som faktiskt går att pyssla med, så jag ska fylla upp med flirtkulor, snorrögon, piprensare och paljetter tänkte jag.
Sen antar jag att jag får gå in på någon leksaksaffär och köpa någon form av superhjältegubbe också, så han blir riktigt nöjd.
Gubbar i alla dess former är det bästa Knut vet. Bilar däremot leker han aldrig med och jag förstår honom, så evinnerligt tråkig leksak ju.

Jag ska också hänga en massa med Johan förstås, vi ska gå och träna ihop (hej nya livet!) och såklart dricka vin och kanske, kanske får jag komma ut och svänga mina lurviga också (nu är de verkligen lurviga, pga vintersäsong)
Ska bli så roligt alltihop, en riktig lyxhelg!
Hoppas vi ses på Kreatima!

 

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...