Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

En helt Vanlig Dag?

apr 10, 2011 | Tankar och Vardag


Människor diskade, städade och handlade mat precis som alla andra dagar.
Människor gick promenader i vårvädret och kanske drack de en öl på kvällen.
Solen sken, jag åt hemmagjord kycklingbaguette och vaknade denna morgon i tron om att det skulle vara som vilken annan morgon som helst.
Jag satt vid vårbäcken och kastade stenar och petade med pinnar, byggde kottekor och drack kaffe ur mon amie koppar.
Precis som andra dagar, fast kanske var det ändå lite finare än alla gånger förr?
Barr i håret, hatten på sned, kall rumpa och myror innanför jeansen, som hör till på picknick.

Den här dagen var säkert inget annorlunda än någon annan, inte för andra. En lördag som vilken som helst.

Men för mig var det dagen, när mitt bland kottar, vatten och picknickkaffe, Emil gick ner på ett knä och frågade om jag ville gifta mig med honom!
Inte som andra dagar.
Inte som andra människor.
Inte som vanligt.

För nu ska jag gifta mig om ett år och jag, är inte längre som alla andra människor, för jag är förlovad med den vackraste mannen i hela världen!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...