Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

En Lånad Lista!

apr 13, 2017 | Tankar och Vardag

Hittade en lista hos Emma (som i sin tur hittat den hos Sandra, sharing is caring right?)

Tre saker du älskar:
1. Perfekta färgkombinationer, alltså det slår an en sträng i min hjärna när färger möts (just nu, smutsrosa och rostrött…ahhh)
2. Lyssna på Knut när han leker ensam, så många idéer och rollekar.
3. Snygga skor som inte ger skavsår. Har typ aldrig hänt.

När grät du senast?
Till ett avsnitt av Girls, på mitt kontor. Har strecksett hela serien nu och älskar den så genuint mycket. Åh, orkar inte att den snart ska ta slut.

Vad skrattade du åt senast?
Säkerligen åt Knut, han är den roligaste personen jag känner!

IMG_2770

Har du en bra hårdag?
Nej, det är indränkt med torrschampo för jag ska träna idag så orkade inte duscha imorse.

Säg något fint du funderar på?
Att jag ska färga håret om två veckor och jag är så himla taggad på detta! Har stora förhoppningar om att jag ska se helt annorlunda ut. Går till en, för mig, helt ny frisör så är lite pirrigt. Drömde inatt att hon klippte av mig allt hår och färgade det mörkbrunt. Blev så himla glad när jag vaknade och insåg att det fortfarande var långt! Jag ska göra det vitgrått! Iiiiih! Minns att min pappa sa någon gång att det var så fint när blondiner hade bruna ögon, så vi får väl se om det stämmer nu då.

_r5a3369

 

Ditt livsmål?
Gå på känsla, följa magkänslan. Jag har så svårt att gå emot den. Just nu kompromissar jag med mycket, men jag tänker allt har sin tid. Sen, SEN ska jag bo i ett hus på Öland. Det är bestämt sen länge.

Beskriv rummet du är i?
Min ateljé. På riktigt min favoritställe i hela världen! Jag ÄLSKAR mitt kontor så innerligt mycket.

IMG_0693

Var vill du vara om sex år?
Om jag fick drömma fritt så hade jag bott i Karlstad med min lilla familj, men känner jag min man rätt så kommer det inte hända. Men jag hoppas vi bor i ett större hus, kanske en bit utanför stan. Jag hoppas också på storslagna saker inom min karriär såklart, men det har jag ändå en bra känsla inför att det kommer hända!

En sak du önskar dig?
Ett par skidbrallor i leopardmönster. När jag köpte min skidjacka så var jag för snål för att köpa byxorna som hörde till och nu kan jag inte hitta dom någonstans!

IMG_0535

Det senaste du åt?
En fralla jag snodde nere i entrén på jobbet.

Hur blir din sommar i år?
Vi ska till Astrid Lindgrens värld! Jag är så orimligt peppad på detta! ÄNTLIGEN har Knut blivit tillräckligt stor för att uppskatta det! Förutom det så ska vi tälta hela familjen på Öland. Blir typ blödig av att tänka på det. Tänk va mysigt att kura ihop sig med sin familj i ett tält på jordens bästa plats. Livet alltså!

IMG_1025

Vad gjorde du för exakt fem månader sedan?
Jag klippte ihop Knuts första huvudfoting med ett foto från ett gym.

huvudfoting gymnastik

 

kan du bjuda på någon teaser inför kommande blogginlägg?
Jag förinställer ytterst sällan inlägg så jag vet faktiskt inte vad nästa kommer handla om. Kanske ska jag visa bilderna från fotograferingen jag gjorde i Stockholm med Rabén & Sjögren?

Vad är viktigt i ett förhållande?
För mig är det oerhört viktigt att jag känner mig trygg. Jag orkar inte med en massa velande och prövningar av känslor. Jag behöver veta att Emil finns där, hela tiden. Är det någon som håller på att ifrågasätta och krångla så är det utan tvekan jag.
Sen älskar jag också att Emil aldrig ifrågasätter hur jag är. Visst försöker han få mig att vidga mina vyer och testa nya saker, men han har ändå en förståelse för att jag är lite annorlunda än de flesta andra. Jag är fan ingen walk in the park att leva ihop med men Emil gör det väldigt bra.
Jag tror också det är superviktigt att vi har våra liv utan varann också. Jag vill aldrig känna mig beroende av honom. Jag vill välja honom, inte behöva honom.
För oss har det varit direkt avgörande att vi har samma syn på det här med barn. Att vi är precis lika delaktiga båda två. Jag är så evinnerligt glad att jag har barn med just Emil.

familj

 

Vad är viktiga egenskaper hos en partner?
Att han är trygg i sig själv. Jag är så otroligt säker på mig själv och orkar inte riktigt med när folk ideligen ska klaga på att de inte duger. Självsäkerhet är det bästa jag vet. Hos både tjejer och killar.

Vem kysste du senast?
Emil. Fast vi är mer för pussar än kyssar.

z (640x466)

 

 

 

Har du något onödigt du gör?
Sparar en massa onödiga skisser som jag inte har någon nytta för. Men ibland tycker jag nästan skissen är finare än själva teckningen.

Vad är det sämsta med denna vecka?
Att vi håller på att byta sovrum med Knut. Alltså det är skitkul också, men just nu är allting en enda röra eftersom vi inte riktigt haft tid så det är liksom halvfärdigt, så det står grejer precis överallt.
Skönt med lite påskledigt så vi kan hinna klart.

img_0068

vad ska du göra i höst?
Jag ska gå på mitt livs första bokmässa och dessutom ha med inte mindre än två böcker, så det känns fint!

kalle2

vad har du i ditt kylskåp?
Emil storhandlade igår så just nu nästan allt. Dagen innan, absolut ingenting. På riktigt, hade inte ens potatis.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...