Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

En Liten Lista!

maj 25, 2016 | Tankar och Vardag

Jag håller på att fota ”ett foto i timmen” så hoppas jag för en gångs skull ska komma ihåg dagens alla timmar och inte bara fram till lunch.
Under tiden kör vi en liten lista:

Jag längtar efter …
Att vårt kök ska vara färdig. Och då har vi inte ens börjat än! Jag längtar efter lådor som öppnas och stängs lätt, nykaklade väggar och ett stooooooooooort kök med massor av ljus och luft!

Jag drömmer om …
Vår semester på Öland. När Emil inte kan sova brukar han åka ut till Store Mosse nationalpark och springa, supertidigt när det är alldeles tyst. Det längtar jag efter att göra på Öland, fast promenera då. Men innan någon annan vaknat och det enda som hörs är grusknaster och fågelsång och det liksom luktar sådär blomdaggsöländskt. Åh.

öland
Jag imponeras av …
Knut! Att någon som nyss bara var en liten miniperson som mest sov, numera kan räkna, gå på pottan och kan rabbla alla färger. Hur kan han kunna allting, han föddes ju nyss?! Jag är imponerad av honom varje dag. Så liten och modig, orädd och kramig. Gudars skymning vad jag älskar´n!

läsa

Jag är peppad på …
Att göra om i Knuttes rum och i vårt vardagsrum. När vi bygger om köket ska vi riva en vägg och i samband med det försvinner vår vägg med stringhyllor. Planen är att ställa in väggstringhyllorna i Knuts rum ihop med den prickiga soffan, så vi har någonstans där vi kan sitta och läsa sagor (Knuts största intresse) Vi kommer få fyra stringhyllor över som vi tänkte sätta upp i vardagsrummet istället. Ska bli väldigt kul att skruva upp dom och sen piffa med små stilleben och sådär. Mitt bästa intresse!

IMG_3794

Jag inspireras av …
Pinterest. Åh ljuva Pinterest, så många timmar jag fördriver där alltså. Just nu söker jag mest på kök, belysning och hängselbyxor.

Jag får gull-feber av …
Alla urgulliga bilder jag har på naken Knut i trädgården. Så himla sommaridylliskt men inget som kommer hamna i sociala medier såklart. Men ack så fina!

Jag har ångest över …
Köksrenoveringen. Fy fan. Det kommer bli så himla tufft att bo i renoveringskaos hela sommaren. Emil är alldeles för stolt hantverkare för att ta in hjälp, så det här kommer inte direkt vara gjort i en handvändning om man säger så….

(lista lånad av Emmas Vintage)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...