Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

En liten Lista!

jan 25, 2012 | Tankar och Vardag


Det är iskallt på mitt kontor så för att hålla fingrarna igång så skriver jag en liten lista:

Saker som är alldeles otroligt irriterande:
– Människor som inte svarar på mail. På riktigt. Om man tar sig tid och skriva ett mail kan väl den i andra änden svara? Det tar ungefär fem sekunder att säga nej tack jag är inte intresserad om det nu var det som var felet.
– Hala vinterskor. Designar man inte vinterskor för att de ska användas just på vintern, med snö och halt underlag? Gör dom då inte blanka på undersidan för bövelen!
– Jobberbjudanden som låter väldigt fina och bra fast sen bara visar sig vara ett rent utnyttjande av tjänster.
– Att mitt kontor ligger en våning högre upp än man tror varje dag. Så när jag äntligen tror att jag är framme är det två trappor kvar.
– Agenturer som aldrig törs satsa på någon som inte redan designat för HM, tecknat åt Vogue eller har rätt diplom i Gucci-portföljen. Vi andra kan faktiskt också. Om ni bara vågar prova.
– Att jag fick ett gammalt hemvirkat överkast som farmor gjort, som Fröken kissade på direkt när jag la det på sängen. När jag sedan tvättat det och lagat alla små hål som blev, så kissade hon på det igen.
– Att det är svindyrt att ordna bröllop och som frilansare badar man inte direkt i pengar. Pizzabuffé, funkar det?
– Att mina fingrar fortfarande inte tinat upp

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...