Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

En Numera Vanlig Dag!

jun 4, 2012 | Allmänt

Fick en fråga om hur en vanlig dag ser ut nu, med det nya schemat och hur det går till.
Vad som händer i kroppen och hit och dit har jag inte så bra koll på, jag bara gör vad jag blir tillsagd och de första två dagarna var jag helsnurrig och mådde jätteskumt, svettades floder och trodde jag skulle svimma ideligen men det har gått över nu och jag känner mig balanserad, glad och aldrig godissugen! (konstigt nog)

 Men såhär ser det ut:

Frukost: fem ägg, varav två med gula och tre bara vitan. Stekta eller kokta eller hur man nu vill spelar ingen roll. Steker man dom så är det i cocosfett och inte i vanligt smör eller margarin.
Annars får man äta kalkon, vit fisk, kyckling eller räkor och det är fritt fram att äta hur mycket GRÖNA grönsaker som helst. Alltså inga morötter eller tomater utan bara grönt.
Till det dricker jag en sked linfröolja och en sked äppelcidervinäger och en liter citronvatten. Sen tar jag tre omega 3 tabletter.
Dock klarar jag inte av fem ägg, så jag brukar äta två och sen lite kalkon istället.

Mellanmål: En halv burk kesella light utblandat med vatten (annars blev det så svårätet) och 3 omega tre tabletter.

Lunch: Vit fisk, kyckling, räkor eller kalkon. Fritt med gröna grönsaker.  En sked äppelcidervinäger. En halv deciliter ris.

Mellanmål: En halv burk kesella och en sked linfröolja.

Middag (innan träning): Kalkon eller kyckling och hur mycket gröna grönsaker man vill.

Sen tränar jag minst en halvtimmes styrketräning och cyklar en mil hem till huset.

Efter träning: En burk kesella light, eller kyckling, fisk eller kalkon. Potatis, eller ris och massvis med grönsaker.

 

Så ser mitt schema ut, så nu vet ni det!
Som sagt, det här är ett ganska hårt mat och träningsschema, men det är inte så svårt när man väl kommer in i det.
Det här är alltså utformat efter mig och mina förutsättningar så jag kan tyvärr inte svara på frågor om det funkar på er eller inte.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...