Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

En sån Där dag!

sep 14, 2010 | Tankar och Vardag


Suck.
Idag är en sån där dag då man bara känner för att gå och lägga sig igen.
Jag är tatueringssugen men det finns ingen maskin ledig, jag försökte göra nästa brev i teckningskursen men det blev inge bra, jag försökte sticka men insåg att jag inte kan sticka.
Ja ni förstår principen.
Så nu ligger jag och glor på massa project runway på datorn och hoppas att morgondagen blir lite bättre än idag.
(fast titta vad fint det blev med lampan! Alltid något)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...