Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

En Torsdagslista!

aug 15, 2013 | Tankar och Vardag

Nu har jag ändrat bilderna ni inte kunde se (de andra är nog bara helt enkelt lite stora) det var att det var tiff-format som gjorde att det krånglade men nu är de utbytta på jpg filer så nu ska det gå att se, hoppas jag.

Hade tänkt visa lite nya teckningar men har suttit med beställningar hela dagen så jag hann aldrig göra några nya teckningar, så istället kommer en liten lista jag hittade hos Sandra:

vilket är ditt bästa sommarprat?
Har bara lyssnat på typ två stycken den här sommaren, skämmes! Så jag måste nog säga Klara Zimmergrens från förra året. Så Himla Bra och något jag tänkt på ända sen jag hörde det!

vilken är den bästa kombinationen av två saker du vet?
Familj och kräftor! Helst skulle jag ha kräftskiva varje helg hela året men eftersom det bara är jag som är så där dödsförtjust i kräftor så får jag nog ha det själv, nu när inte pappa finns mer och kan hålla mig sällskap i kräftsörplandet.

skanna0009

vad gjorde du för exakt fem månader sedan?
Jag såg ut såhär:

randigkl

Och hade precis börjat på den här målningen: 556894_10151289956081496_1040405808_n

när var du avundsjuk på någon senast?
Senast imorse när jag hade sovit någon timme hos min faster innan jag gick till jobbet och jag var väldigt avundsjuk på henne som bor på gångavstånd från stan, dessutom i finaste huset.

har du något onödigt du gör?
Jag sparar på alla former av kartonger och lådor med tanken att det säkert kan va bra att ha. Det är det aldrig.

kan du visa en bild på något jättebra?
DIGITAL CAMERA

Sova middag och dessutom göra det med pappa. Bäst kombo.

vad är det sämsta med denna vecka?
Att jag mått som en överkörd köttfärslimpa några av dagarna, sen vips är det bra igen. Lite stabilitet i hälsotillståndet hade varit skönt.

vad ska du göra resterande dagar av denna vecka?
Jag ska bara ta det lugnt och ladda inför Värnamodagarna som går av stapeln nästa vecka. Sen har jag klipptid på tisdag så jag ska antagligen leta hårinspiration som en tok (fast jag redan vet vad jag ska göra)

när hade du hjärtklappning senast?
När jag gick från soffan till köket igår, som sagt, mitt hälsotillstånd är lite skakigt.

vad ska du göra i höst?
Jag ska gräva ner mig i pennor och papper, måla mycket med olja och sitta inne och kura och jobba när regnet smattrar utanför. Åh jag längtar, älskar höst och att få sitta inne och bara teckna, då är livet som bäst!
IMG_0188 577940_10151286451466496_670866461_n

har du några planer inför slutet av sommaren?
Jag ska hem till Karlstad i början av september och äta kräftor med min familj, sen har jag en massa hemlig inplanerat som jag lovar att berätta om senare!

vad är det konstigaste du gjort för kärlekens skull?
Oj jag har gjort MYCKET dumma grejer när jag var yngre! Eldat upp alla gamla foton sen innan jag blev ihop med honom samt slängt mina absoluta favoritjeans för att jag hade en kille som var så himla svartsjuk att jag inte fick ha haft ett liv innan honom. Sjukt! Jag saknar förresten de där jeansen än.

vad borde du göra men orkar bara inte?
Skriva en text om mig själv som ska in i tidningen. Borde, men orkar inte.

vad har du i ditt kylskåp?
En god lemonad med mandarinsmak från Gotland, vattenmelon och turkisk yoghurt plus alltid minst tre liter mjölk, som ständigt måste fyllas på!

kan du bjuda på någon teaser inför kommande blogginlägg?
Jag hoppas att nästa inlägg ska innehålla en ny teckning, ska bara hitta något inspirerande att teckna!

passion

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...