Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

En Typisk Dag!

apr 21, 2016 | Kläder, Tankar och Vardag

Jag brukar vakna klockan sju av att Knut kommer in och lägger sig bredvid mig. Sen ligger han där i ungefär en halvtimme och myser och är allmänt gullig.
Sen brukar han bli attackhungrig så då får vi gå upp.
Då ser jag ut ungefär såhär:

IMG_0102
På väg till köket, ser man alla peppiga tavlor i hallen så då blir man på lite bättre carpe-diem-humör.

IMG_0104

Efter frukosten så kollar Knutte på barnkanalen och jag gör mig iordning. Här har han sin fina cirkuspyjamas från Luna and Juliet!

IMG_0107

När jag är iordninggjord och klar, är det dags att klä på den här killen. Alltså den här stickade västen min mamma gjorde till min storebror när han va liten. Gulligaste jag vet!

IMG_0111 IMG_0114 IMG_0121

När vi klätt på oss cyklar vi till dagis. Då är klockan runt halv nio och vips så är jag på jobbet.
Då ser jag ut såhär, hej hej!

IMG_0128

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...