Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

En Vårdag i Februari!

feb 4, 2020 | Tankar och Vardag


Plötsligt pang bom, vände det gråa evighetsnovember vädret och övergick i vår! Vad hände med vintern? Inte mig emot att den uteblev dock.


Stig har nästan växt ur sin vagn, så vi dammade av Knuts gamla babyjogger. Den funkade fint, som synes.


Tio minuters promenad från vårt hus ligger vattnet!


En försökte fiska upp pinnar och en försökte desperat att hoppa i och bada. Gissa vem som gjorde vad?


Soooooooooool! Så härligt det känns att äntligen återse solen, så mycket att vi till och med öppnade upp orangeriet när vi kom hem!


Knut, som är den försiktiga typen, lärde sig att klättra i träd. Om än ganska lågt.


Vår i februari! Tiden är ur led.


Men ju färre dagar med overall desto bättre! Tänk, snart är det vår och det räcker med att slänga på dom en keps så är de klara! Livet va?!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...