Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

En Vårdag i Varberg!

apr 3, 2018 | Tankar och Vardag

Igår var det Annandag Påsk och alltså ledigt. Dessutom var det sol och då måste man helt enkelt åka på utflykt!
Vi har umgåtts med folk hela ledigheten så vi behövde göra något bara vi, så vi bestämde oss för att åka till Varberg!
Efter tips från vår inbitna Varbergsvän så styrde vi kosan mot Strömma Farmlodge.


Så himla fint ställe! Vi hade strålande vårväder men kan tänka mig att det är ännu bättre en varm sommardag.


Ett varv i den fina butiken och jag ville ha en manet i glaskula men hejdade mig. Mötte mitt glada gäng utanför.


Sen var det fikadags. Årets första utefika!


Massor med fina små meddelanden överallt. För övrigt, barn i stickat är det finaste jag vet!


När vi kände oss klara med Strömma åkte vi in till Varberg och fästningen. Det blåste så himla kallt fast solen sken så det gjorde inte så mycket.


Vet ni förresten att jag har bott i Varberg? När jag jobbade på Björn Borg bodde jag där i några månader. Tyvärr på vintertid så fick inte se så mycket av sommarvarberg men fint ändå förstås.


Vi gick ner och kände på vattnet och skrev i sanden. Då och då slank det ner en naken människa i vattnet bakom oss.


Västkusten ändå va?! Så fint!


Vi lovade Knut att få leka i den stora lekparken. Man riktigt ser vårsprittet i benen på honom, som en ko på ett kosläpp.


På vägen hem lyckades jag övertala Emil att svänga in på Ullared och vi hann bränna av 1700:- på en timme, som alltid när man är där. Men nu har vi tvål så vi står oss i flera månader framöver!
Så himla perfekt dag på alla sätt och vis!

 

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...