Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Ensam i Köpenhamn!

dec 21, 2018 | Tankar och Vardag

Nu ska jag skriva sådär som de stora bloggarna gör och som jag hatar, men nu gör jag det ändå: jag har fått ett nytt jobb! Får snart berätta mer och förhoppningsvis vet jag lite mer själv snart också. Just nu är det lite luddigt, men ändå!
Det känns väldigt spännande och en smula läskigt också förstås, men jag har lärt mig att jag klarar mycket mer än jag tror. Speciellt efter att jag gjorde den där liveteckningen på engelska för Winsor & Newton.
Efter det är jag inte rädd för nått!

Det första jag ska göra är iallafall att åka till Köpenhamn.
Ensam.
Känns pirrigt och fint på samma gång.
Älskar dock att bo ensam på hotell, det är höjden av lyx. Man får vara precis hur hopplös och ful man vill, äta pommes i sängen och bajsa med öppen dörr.
Livet med andra ord!

Så fort jul och nyår är överstökat hoppas jag kunna berätta mer!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...