Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Ett Porträtt – Tre Stilar!

mar 27, 2018 | Teckningar

Håller på med ett stort jobb åt en kund och när vi skulle spåna på vilken stil vi skulle ha bilderna i så gjorde jag de här bilderna.
Samma bild, fast helt olika uttryck.


Det här är egentligen skissen, men även den har ju ett eget uttryck i sig, så den får vara med som en egen bild. Har en grej för tjejer med tjocka ögonbryn just nu. Älskar att teckna det!


Sen gjorde jag den här, i min ”gamla stil”, alltså så jag brukade teckna för några år sedan med svarta konturer och ”randigt” hår.


Sist gjorde jag den här, som är i mitt nya sätt att teckna, utan konturer och med pan pastel grund.
När jag frågade er på instagram vilken ni gillade bäst så var det väldigt jämt mellan de två olika tjejerna (skissen var inte med i omröstningen)
Jag var ÖVERTYGAD om att den här sista skulle få övervägande mest röster men så var icke fallet. Så det var kul att se hur ni gillar olika.

Kunden i sig gillade den med konturerna mest, fast sen blev det inte riktigt den stilen heller i slutändan, men resultatet får ni se i sommar sen!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...