Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

För Nu Är Det Vår!

maj 2, 2017 | Tankar och Vardag

1 maj inleddes på det allra bästa sättet, med kosläpp!
Vi har turen att känna en bonde, så vi är på ett oofficiellt kosläpp, det vill säga ett där det inte är hundratals människor.

IMG_2928 IMG_2929IMG_2930

Jag blir alltid så blödig av kosläpp (och av studentflak, det är lite samma känsla) de blir ju så HIMLA glada och sprättiga i benen!

IMG_2940 IMG_2958 IMG_2963
Sen släppte jag lös den här på grönbete också.

IMG_2966 IMG_2967 IMG_2969

Sen fikade vi och kollade på traktorer.

IMG_2979 IMG_2986

Vinkade hejdå till korna.

IMG_3002

Vi åkte hem till Emils pappa och Knut visade Erik alla traktorerna som fanns där.

IMG_3006

Och vi tittade till vår fina bil som står där och glänser i solen!

IMG_3009

Nu är våren här och i helgen har vi även hunnit med att måla om grunden till vårt hus, rensa och göra fint i alla rabatter och jag har även hunnit med att börja gråta över ett hus som är till salu på Öland, som vi uppenbarligen inte köpte.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...