Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Första Dagen på Resten av mitt Liv!

sep 16, 2010 | Tankar och VardagIdag åkte Emil dit!
Jag var så nervös att jag skakade innan (och lite under tiden) men jag tycker ändå att det blev ganska fint (det är ju trots allt bara min andra tatuering!)
Skidglasögonen ska bli i färg sen så fort jag lärt mig lite mer om hur man gör.
Emil var en tålig jäkel och pep bara en enda gång. Duktigt.
Jag försökte vara snäll men det är svårt när man sitter och kör en nål i huden på någon. Snäll går liksom inte riktigt ihop med det.

Efteråt fick jag en flaska champagne (som heter Anna såklart) nu ska vi fira att jag har startat min nya karriär och sen, sen när jag blir riktigt duktig, DÅ ska ni få se!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...