Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Fössta Tossdan i Mass!

mar 1, 2018 | Tankar och Vardag

Så säger man i Småland, där vi firar med ”massipantååååta” på fössta tossdan i Mass. Fast å andra sidan är ju jag inte Smålänning, trots snart tio (!!!) år här nu. Så för mig är det bara första torsdagen i Mars. Fast tårta säger man ju inte nej till, oavsett dialekt.

Nu är det alltså Mars, dvs min månad. För om en vecka fyller jag år!
Jag är barnsligt förtjust i att fylla år och blir alltid liiiite besviken numera att inte världen stannar upp så som den gjorde när man var barn. Men men, födelsedagar är ändå en viss känsla.
Jag har skrivit ihop en önskelista (när jag skrev en önskelista i julas fick jag en arg kommentar om att jag krävde presenter av mina läsare, så knäpp sak att säga! Såklart är det inte därför jag skriver önskelistor, tycker bara att det är roligt att samla sina önskningar i en fin lista)

Ett par stora, runda Ray-Bans. Har önskat mig detta i så många år att jag nog snart får gå och köpa det själv! Men det är så svårt att lägga massa pengar på solglasögon som man sen råkar sätta sig på eller glömma på ett handfat någonstans.

Den här ringen från Sophie by Sophie, tycker det är så fint att det är en knut, som i min Knut. Dessutom är mitt mål att ha en ring på varje finger, så sakta sakta jobbar jag mig mot det.

Den här baddräkten! ÅHHHHHHHHHHHH vad jag önskar mig den här baddräkten!! Jag va sååå nära att köpa den själv nu, men man kan ju önska sig i första hand och köpa om man inte skulle få den. (obs, ta den största storleken, det står att de är små och jag hatar för små baddräkter som åker in i ändan)


En sån här punsch needle grej som HejRegina tipsade om. Har sett de lite varstans på instagram och det verkar ju så himla roligt! Som att brodera fast snabbare! Fattar inte hur det funkar men det spelar ju ingen roll så länge det blir fint.


En överraskningsresa! Det bästa jag vet! Här är från en helt vanlig dag när Emil hade lämnat en lapp på matbordet där det stod att jag skulle packa ner nått fint att ha på mig och att han skulle hämta mig på jobbet. Sen åkte vi till Göteborg och drack champagne och skrattade oavbrutet i ett dygn. Så fint!

 

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...