Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Från och med Du!

mar 31, 2011 | Tankar och VardagFrån och med Du har mitt liv inte varit sig likt.
Från och med Du har jag världens bästa anledning att stiga upp varje morgon.
Från och med Du känner jag lukten av nylagad mat ända ut på gatan när jag kommer hem från jobbet.
Från och med Du behöver jag aldrig oroa mig för att inte få dansa när jag går ut, för du vill alltid alltid dansa med mig.
Från och med Du får jag åka på roliga utflykter och ha med mig kaffe i termos.
Från och med Du känns det alltid som om jag har svalt en hel fjärilssvärm.
Från och med Du kan jag planera hundra år framåt för jag vet att det alltid kommer vara vi.
Från och med Du så kan jag gå och lägga mig alldeles för tidigt bara för att få somna bredvid dig.
Från och med Du har jag lärt mig åka på vatten.
Från och med Du har jag inga problem med att gå ut i mina blommiga klänningar och hattar, för du tycker alltid det är lika fint.
Från och med Du är jag en helt ny person.
Från och med Du kommer ingenting någonsin att bli som förr, på alla tänkbara underbara sätt!
Från och med Du så kommer det aldrig finnas någon som är lika fantastisk som just Du.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...